My BIRTHDAY :*
Wednesday, 13 March 2013 • 06:35 • 0 comments
Hi fellars! Sihat? Alhamdullilah siapa yang sihat. Nasrien kurang sihat hari ni. hmm~ Today nasrien nak write about MY BIRTHDAY! Korang tahu tak semalam berapa hari bulan? Mesti tak ingat kankankan? *baik mengaku. Hhahaha~ act date semalam date yang nasrien tak boleh lupakan sebab that's date is my BIRTHDAY yeay my BIRTHDAY :D Try teka berapa age nasrien sekarang? haaa cepat teka. Tak dapat teka? Hohoho~ age nasrien 15teen. Still young or limited edition dah? Semalam nasrien bangun awal gilaa sebab phone nasrien bising dengan lagu SHINE BRIGHT LIKE A DIAMONDS rupa rupanyaa kawan-2 nasrien wish nasrien! Wow terharu gilaaa laaaaa ^^ bangun-2 dapat text, nasrien reply text dorang then baru laa nasrien get ready nak pergi sekolah pulak. One more thing yang nasrien tak dapat lupaaakan BFF nasrien buat suprise birthday untuk nasrien :) Kau adooo? hahaha~ balik sekolah je dorang tarik-2 suruh ikut dorang act nasrien dah boleh agak mesti ada something yang dorang nak buat then nasrien buat tk tahu je laa kan. Nasrien ikut je dorang then? Cuba teka apa yang ada dekat depan mata nasrien time nasrien dah sampai dekat rumah dorang? Ada meja, air,cawan, cup cake and yang paling sedap CAKE CHOCLATE MOIST! :* lepas makan-2 kitaorang turun bawah main tepung. thau tak tepung tu apa? tak tahu? tepung tu sebenarnya buat cucur sedap tapi kitaorang membazir pergi main baling-2 :P ahhaha! Btw thankyouuu korang sebab buat suprise tu untuk kami *FAEZAH AND NASRIEN! I love you Azimah, Farah, Eca, Eira, Athirah, Sara and Munirah!

OLD
Official Owner ♥
Thankyou for coming and reading my blog.


Welcome


Assalammualaikum and hello all's! Welcome to My world. Please don't judge anything here. Be a good girl and boy. Feel freedom. Keep calm and stay cool.
Mood : I'm Bored -.-
Status : Me know me cute :p

Loveeeeee Here ♥
Stay loving you you and you.

Me, Farah and Nazatul :)

Awesome people ♥
Thank for following me

Put your Followers widget